Víťazný záver sezóny s medailami na krku

Úspešnejší koniec sezóny si naše volejbalistky, dievčatá zo ZŠ Juh vo Vranove n/T. reprezentujúce MŠK Vranov n./T., nevedeli ani predstaviť.
V oboch kategóriach MIDI (4-ky) i MINI (3-ky), si naše mladé volejbalistky počínali skvele. Oba tímy sa prebojovali až do samotného finále medzi 4 najlepšie tímy východu a bojovali až do posledného turnaja o cenné kovy. Tímu v kategórií MINI sa podaril husársky kúsok a na svojom poslednom turnaji včera vo Svidníku porazil všetky tímy a obsadil tak v konečnom hodnotení celkovo 2.miesto. Dievčence sa teda stali vícemajsterkami východu.
V kategórií MIDI sa dievčatám skončila sezóna už minulý týždeň tiež vo Svidníku, kde si po napínavých bojoch nedokázali ustražiť 3. priebežné miesto a v smutnom závere sa museli rozlúčiť s bronzovými medailami.
Oba tímy sa ešte zúčastnia posledného turnaja- Grande festival mládeže Slovenskej volejbalovej federácie 3. júna v Demänovej, ktorý slúži ako náhrada za zrušené majstrovstvá Slovenska.
Dievčatám patrí veľká vďaka za vzornú reprezentáciu, predvádzané výkony a nasadenie počas celoročnej sezóny a dúfajme, že tu budúcu volejbalovú sezónu začnú rovnako úspešne.